I dag er ikke en helt almindelig dag; det er nemlig World Tourism Day

World Tourism Day

Kalenderen er efterhånden fyldt med specielle mærkedage. Storebededag og fastelavn er to gamle kendinge, mens baconens dag, respekt for forældre-dag og hyldest til koen-dag er fænomener, der er dukket op indenfor de seneste år.

Datoen i dag, d. 27. september, er der ikke mange, der kender, men i dag er det faktisk World Tourism Day. Til trods for dens anonymitet har dagen faktisk eksisteret siden 1980, da UNWTO – United Nations World Tourism Organisation – indførte dagen på 10-års jubilæet for godkendelsen af organisationens love.

I år har man valgt at fokusere på bæredygtig turisme. Nedenfor vil vi give jer nogle tips til oplevelser og rejser, der er lidt mere tilgængelige, økonomisk såvel som fysisk, end for eksempel en tur til Thailand.

 

Miniferie for 2

Du behøver ikke rejse langt for at få en dejlig ferie. Med vores oplevelse Miniferie for 2 kan du vælge mellem 40 forskellige hoteller og kroer i hele Danmark. Miniferie er den perfekte oplevelse til dig som vil lidt væk fra hverdagens stress og jag og bare opleve noget helt andet eller måske lave ingenting. Oplevelsen gælder for 2 personer, og det er derfor en rigtig god gave til din bedste ven, eller nogen du har kær, det kunne være dine forældre. I får også en 1- eller 3-retters middag alt afhængig af hvilket hotel eller kro I vælger og selvfølgelig en god morgenmad.

Læs mere om oplevelsen her: Miniferie for 2

 

GO DREAM - Rejserouletten

Rejserouletten

Dette er rejseoplevelsen for dig der søger spontanitet og spænding. Spin rouletten og lad skæbnen afgøre hvor din næste rejse går hen. Det eneste du ved på forhånd er at du med en ven kommer til en europæisk storby. Der skal I tilbringe 2 nætter på et 3-stjernet hotel. Flybilletter tur/retur er inkluderet.

Lyder det ikke spændende?

Læs mere om oplevelsen her: Rejserouletten

 

GO DREAM - MiniCruise til Oslo

MiniCruise til Oslo

Besøg fantastiske Oslo! På dette minicruise kan 2 personer nyde havudsigt, frisk luft og nye horisonter. Båden sejler fra København, og I skal tilbringe to nætter i en kahyt med havudsigt. Allerede på vej til Oslo kan I tage del i underholdningen på båden, her finder I både taxfreeshopping, natklub, god mad fra internationale restauranter og for dem der ønsker at slappe af er der både spabad, jacuzzi og sauna. Vel ankommet i Oslo har I en hel dag til at vandre rundt i den hyggelige bymidte. Hvorfor ikke smutte en tur forbi Edvard Much museet eller gå en tur op på taget af det arkitektoniske mesterværk Operahuset i Oslo? Hen ad eftermiddagen er det på tide at bevæge sig tilbage mod båden. Måske ville det være ekstra dejligt at hoppe i jacuzzien på vejen hjem, når benene er blevet trætte efter en lang dag fyldt med nye indtryk og oplevelser.

Læs mere om oplevelsen her: MiniCruise til Oslo

 

GO DREAM - Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er det prisbelønnede spahotel i Sverige, der værdsættes af såvel gamle som unge. Her kommer I til at genfinde jer selv og få fornyet energi. Det er en fantastisk oplevelse nu når efteråret står for døren og vintermørket banker på. Måske tænker du allerede i julegavebaner? Dette er en dejlig gave hvis du har lyst til at forkæle nogen lidt ekstra, og det bedste er måske at I kan opleve dette herlige spahotel sammen. Begge vores oplevelser på Ystad Saltsjöbad gælder nemlig for 2 personer. Vælg mellem Ystad Saltsjöbad – Deluxe hvor I får en overnatning med morgenmad for 2 personer, en udsøgt 3-retters middag og fri adgang til den udsøgte spaafdeling. Eller Wellness ophold – Ystad Saltsjöbad her får I en overnatning med morgenmad for 2 personer og adgang til spaafdelingen.

Afslapning når det er bedst!

Læs mere her: Ystad Saltsjöbad – Deluxe
Læs mere her: Wellness ophold – Ystad Saltsjöbad

 

GO DREAM - Oplev dejlige Møn til fods

Oplev dejlige Møn til fods

Møn er for mange et overset område af Danmark. Få er klar over hvilke oplevelser og naturskatte øen gemmer på. De smukke og varierede landskaber på Møn er årsag til, at øen i år blev udnævnt til Danmarks første biosfærereservat af UNESCO. Trænger du til nye oplevelser og en pause fra hverdagens stress, så tag til Møn med en du holder af. Området byder på afslapning, romantik og aktiv ferie.

Møn har også på noget af den smukkeste og mest varierede natur vi har. Dette opleves bedst ved at begive sig ud på Camønoen, en op til 175 km. lang vandretur. Hvad end du vandrer eller cykler langs denne unikke rute, så får du en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere om oplevelsen her: Oplev dejlige Møn til fods

 

GO DREAM - Tag på polareventyr

Tag på polareventyr

Har du altid drømt om at opleve rigtig skarpt nordlys, mens du er på eventyr i den laplandske vildmark? Så er det her helt sikkert en oplevelse for dig! Du skal suse afsted på hundeslæde gennem de norrländska skove og sove i tipi. Her er ingen elektricitet eller rindende vand, det er bare jer og naturen i et smukt sammenspil. Uden en eneste lyskilde i nærheden får I de optimale betingelser for at opleve det fantastiske naturfænomen nordlyset rigtig tydeligt og klart. Frokost, middag og morgenmad laves over åben ild – præcis som på et rigtigt natureventyr.

Det her er en oplevelse for alle eventyrere og naturelskere som vil opleve noget helt specielt.

Læs mere om oplevelsen her: Tag på polareventyr

 

GO DREAM - Romantisk slotsophold for 2

Romantisk slotsophold for 2

Romantisk slotsophold er oplevelsen for dig der vil noget helt andet end vildmarken. Det er en rigtig luksuriøs oplevelse hvor I skal bo på et af Danmarks fine gamle slotte. Her kan I opleve den aristokratiske stemning og nyde de storslåede lokaler som riddersalen, spisesalen og de flotte saloner. Som prikken over i’et til den ekstravagante atmosfære, vil I, i løbet af aftenen få den bedste service. Der serveres eftermiddagskaffe med kage ved ankomsten, senere vil der være velkomstdrinks og hors d’oeuvres, aftenen afsluttes med en velsmagende 3-retters middag i den flotte slotsrestaurant. Hvorefter kan I gå til ro i et luksuriøst værelse med en moderne himmelseng og drømme prinsen eller prinsessen på den hvide hest.

Læs mere om oplevelsen her: Romantisk slotsophold for 2

Alle ovenstående oplevelser er destinationer som vi tror kan få dig til at opleve lidt mere af livet. Vi håber, du vil med!

Oplevelsesrige hilsner

GO DREAM

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.