Derfor skal du give en oplevelse i julegave!

Har du fået styr på julegaverne?

Du kender det uden tvivl – du har svært ved at finde ud af, hvilken julegave du skal købe til personen, der har alt. Du bruger spandevis af tid og energi på at finde en gave, der vil glæde personen, men er det nu sjovt at give din mor en parfume igen i år? Eller give din far endnu en bog eller slips?

Det mener vi ikke – og nogle julegaver er bare sjovere end andre.

Derfor har oplevelsesgaver også længe været anset som en af de mest populære gaver – specielt i vores samfund, hvor folk har størstedelen af de fysiske ting, som de skal bruge. En ny undersøgelse fra Pricerunner viser tilmed, at gavekort til rejser og underholdning står højt på ønskelisten i år – nærmere bestemt på top 10 over de mest ønskede julegaver.

Derfor skal du købe oplevelsesgavekort

• Oplevelsesgaver gør os lykkeligere, da vi typisk kan leve højt på gode oplevelser længe, mens en fysisk ting ofte kun vil gøre os lykkelige i et par dage. En oplevelse er noget, man oplever igen og igen gennem de historier, vi fortæller.

• Kan du huske, hvad du fik i julegave for to år siden? Nej, det regner vi heller ikke med, men du kan sikkert huske fantastiske ferieminder, den første gang du fløj i en luftballon eller nød en god middag med din kæreste på en spændende restaurant? Oplevelser skaber nemlig minder – og derfor vil oplevelsesgaver blive husket.

• Oplevelsesgaver er ligesom mennesker – nemlig unikke, og vi oplever og husker oplevelser forskelligt.

• Idéen om at have noget godt at se frem til gør livet mere spændende og givende. Ligesom vi ser frem til en stor begivenhed eller en kommende ferie. Forestillingen om, at noget fantastisk er på vej, er en stor del af gaven.

• Oplevelser får os til at opdage og prøve nye ting. På denne måde lærer vi noget nyt, får udvidet vores horisont og måske endda udfordret os selv.

• Oplevelser giver os et velfortjent afbræk fra hverdagen, hvilket i sig selv er en fantastisk gave. Selv en lille oplevelse som søndagsbrunch med en god ven kan bringe glæde på en kold og mørk vinterdag.

• Gode oplevelser går aldrig af mode. Et par sko kan være meget populære i én sæson, men hvad med næste år? En oplevelsesgave skaber den samme glæde – uanset om den bliver indløst i denne uge eller næste sæson.

• Oplevelser skaber relationer. De bedste oplevelser er dem, der bliver delt med andre. Findes der en bedre måde at genoptage kontakten med en gammel ven, eller fejre din kærestes succes end ved en unik oplevelse, I deler sammen? Og hvor I samtidig kan få værdifuld kvalitetstid?

• Oplevelsesgaver er bare sjove, og de samler ikke støv på hylderne!

Bliv inspireret!

Der er altså mange gode grunde til at købe oplevelsesgaver – og hos GO DREAM mener vi, at det er de bedste gaver. Vi har samlet vores mest populære oplevelser nedenfor – så tjek dem ud og bliv inspireret.

 

REJSEROULETTEN

Rejserouletten

Turen går til en storby i Europa, og resten er en overraskelse! En unik mulighed for at opleve noget nyt og uventet.

Prøv lykken, spin rouletten og kom til en europæisk storby med fly (tur/retur) og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, for 2 personer. Tag et velfortjent pusterum fra hverdagen fuld af overraskelser.

Find oplevelsen her: Rejserouletten

FLYV I LUFTBALLON

At flyve i en varmluftballon er en anderledes og uforglemmelig oplevelse. Det er fascinerende, sjovt og noget helt andet end at flyve i et fly eller helikopter.

Din tur i luftballonen foregår i op til 500 meters højde, og du vil nyde hvert sekund af den en time lange flyvetur, når ballonen fra opstigningspunktet til landing glider lydløst hen over det smukke danske landskab.

Find oplevelsen her: Flyv i luftballon

 


VINSMAGNING PÅ NIMP VINOTEK

Vinsmagning

Træd ned under jorden i Nimbs vinkælder, og oplev en rustik verden af vin, stemning og smag. I vil blive indført i vinens forunderlige verden, mens I smager på druen og får opdateret jeres viden om vinproduktion, lagring og høstudbytte.

Langs væggene kan I gå på opdagelse i de mange vinskabe, hvor vinflaskerne er udstillet til etikette-studering og inspiration. Her findes et utal af titler at vælge imellem, hvilket gør Nimbs vinkort til en imponerende samling. En unik og stemningsfuld oplevelse for to personer, der gerne vil nyde vin, god atmosfære og hinanden i rustikke omgivelser.

Find oplevelsen her: Vinsmagning på Nimp Vinotek.


TAPASLÆKKERIER FOR TO

Køb en gavekort til tappas for to

Har du lyst til at smage på spanske delikatesser? Så inviter én, som du holder af, på en aften på en af landets fantastiske tapasrestauranter.

Find oplevelsen her: Tapas for 2

 

Er du interesseret i at se flere af de oplevelser, som vi tilbyder? Så tjek vores hjemmeside her: www.godream.dk.

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.