Få inspiration til dine nytårsforsæt!


Nyt år, nye oplevelser!

Et nyt år giver lyst til at forny, forandre og forvandle. Måske ønsker du at lave om på gamle rutiner, udfordre dig selv eller måske få oplevet mere. Så hvorfor ikke få fyldt din kalender med et væld af gode oplevelser, som du kan se frem til?

Vi har samlet 5 idéer til nytårsforsæt, der kan inspirere dig til at opleve mere i 2018.

  • Giv din sofa en velfortjent pause, og tag ud og oplev.
  • Hold digital detox. Din mobil har sikkert fået masser af opmærksomhed i 2017, så du kan roligt ignorere den lidt. Vær til stede i nuet.
  • Udfordr dig selv, og prøv nye ting af. Du har nok mere end én ting, som du gerne vil blive bedre til – så kom i gang!
  • Plej dine relationer, og skab gode minder med dem, du holder af.
  • Udforsk verden – måske føles Danmark som verdens navle, men der er nu masser af spændende ting at opleve ude i den store verden.

 

Så drik din morgenkaffe, og sørg for at komme i gang med at få skabt et år fyldt med gode minder, kvalitetstid og rum til personlig udvikling. Læs videre, og tjek vores forslag til oplevelser, der kan hjælpe dig på vej.


OP AF SOFAEN, UD OG FLYV

Du vil nødig savne din sofa, når du svæver gennem luften i 500 meters højde, hvor alt ånder ro og på samme måde føles helt vildt. Vidste du, at man ikke kan styre, hvilken retning en luftballon flyver? Som ballonskipper har man udelukkende mulighed for at styre ballonen op og ned. Så lad vinden vise vejen, mens du udforsker landskabet fra et nyt perspektiv.

Du vil ikke snyde dig selv eller en, du holder af, fra at opleve den helt særlige stemning i kurven, hvor tiden står stille.

Find oplevelsen her: Flyv i luftballon

 

DIGITAL DETOX I DEN SVENSKE VILDMARK

Ønsker du at komme lidt væk fra storbyens stress og jag? Og har du brug for en digital detox og samtidig komme tættere på naturen? Så er vores naturskønne vildmarksoplevelse for 4 personer måske lige sagen.

Drag på opdagelse, bo i Smålands skovlandsskab og nyd den fantastiske uberørte natur, hvor alt ånder fred og idyl. Et sted hvor du kan fiske, begive dig ud på en kanotur på floden Nissan og ikke mindst mærke roen og nyde naturen.

Find oplevelsen her: Overnat i den svenske vildmark


UDFORDR DIG SELV MED HIGH ROPING

Urban Ranger Camp giver dig  mulighed for at udfordre din indre vovehals med en ny kongeforlystelse af international kaliber. I de legendariske B&W-haller på Refshaleøen kan du prøve verdens højeste high-roping bane i 50 meters højde.

Det kræver ikke kun vovemod, men også fysisk styrke at kaste sig ud i de i alt 28 øvelser fordelt på fire baner. Oven på strabadserne er der to veje ned: elevatoren eller Deathslide, en 100 meter lang svævebane. Tør du?

Find oplevelsen her: High-roping i B&W

 

PLEJ RELATIONER MED EN BRUNCH

Der er mange oplevelser, der kan være med til at pleje ens realtioner til andre mennesker. Du kan fx invitere en god veninde på en lækker luksusbrunch, hvor I kan catche up og nyde et skønt måltid.

Ønsker du lidt ekstra kvalitetstid med din partner, så kan du fx invitere på en ‘Minicruise til Oslo’ eller på en romantisk middag, hvor I kan nyde hinandens selskab i stearinlysenes skær.

Find oplevelsen her: Luksusbrunch for 2 personer

 

UDFORSK VERDEN MED REJSEROULETTEN

Rejserouletten

Turen går til en storby i Europa, resten er en overraskelse! En unik mulighed for at opleve noget nyt og uventet.

Prøv lykken, spin rouletten og kom til en europæisk storby med fly (tur/retur) og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, for 2 personer. Tag en pause fra hverdagen og tag på oplevelse med en storbyferie fuld af overraskelser.

Find oplevelsen her: Rejserouletten

 

God, oplevelserig start på det nye år!

/ GO DREAM

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.