Top 10 julegaver

Mangler du inspiration til at finde personlige julegaver? Så læs med her.

Det er ikke let at finde gode julegaver til de personer, der har alt eller ikke ønsker sig noget. Er det nu virkelig spændende at give smykker, parfume, værktøj eller slips igen i år? Det synes vi ikke, og derfor synes vi, at du bør overveje at give oplevelsesgaver, der bringer glæde og bliver husket!

Vi har samlet vores top 10 mest populære oplevelsesgaver – fra drømmende, afslappende til romantiske oplevelser. Giv dem et kig, og lad dig inspirere.

Flyv i luftballon

Flyv i luftballon

Vil du give en unik og anderledes oplevelse, der uden tvivl vil blive husket for altid? Så er en tur i luftballon den rette gave – og den er fortryllende og romantisk. Personen får mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra kurven under luftballonen og får en oplevelse ud over det sædvanlige!

Turen foregår i op til 500 meters højde, og personen vil kunne nyde den smukke udsigt, når ballonen fra opstigningspunktet til landing glider lydløst hen over det smukke danske landskab.

Find oplevelsen her: Flyv i luftballon

 

Luksusbrunch for 2

Skal du finde en gave til en person, som elsker at gå på café? Så er vores oplevelse ‘Luksusbrunch for 2’ måske lige sagen.

Invitér personen på en luksusbrunch, hvor I kan nyde et velsmagende måltid, det hyggelige caféliv og ikke mindst en formiddag i hinandens selskab. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte caféer og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Find oplevelsen her: Luksusbrunch for 2

 

Rejserouletten

Rejserouletten

Hvad med at invitere din ægtefælle eller kæreste på den ultimative overraskelsesferie, hvor I kan komme ud og opleve noget nyt og ikke mindst nyde hinanden?

Så er denne oplevelsen den perfekte gave. Turen går til en storby i Europa, og resten er en overraskelse! En unik mulighed for at opleve noget nyt og uventet. Prøv lykken, spin rouletten og kom til en europæisk storby med fly (tur/retur) og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel for 2 personer.

Find oplevelsen her: Rejserouletten

 

Minicruise for 2

Minicruise til Oslo

Skal du finde en gave til en person, der elsker et lille eventyr, og som har brug for et pusterum? Så hvad med en forfriskende ferie væk fra det hele – en minicruise til Oslo?

Forkæl kæresten og dig selv med en miniferie, hvor I kan nyde hinanden, freden og den friske havluft. Om bord på det flydende hotel er der tid til afslapning og nydelse, og når I vågner, vil I være et nyt sted – nærmere bestemt Oslo, som I får en dag til at udforske.

Find oplevelsen her: Minicruise til Oslo

 

Oplevelsesgavekort

Open gavekort

Med et oplevelsesgavekort kan gavekortmodtager selv vælge mellem alle de tilbud, der er repræsenteret på godream.dk. Måske er det lige sagen med et chokoladekursus, en dag som pilot, en tur i en Ferrari, en kulturweekend for to eller en eksklusiv lektion i salsa? Der er nok at tage af.
Du vælger blot prisen!

Find oplevelsen her: Oplevelsesgavekort

 

En god bøf for 2

En god bøf

Vi har et godt bud på den perfekte gave til personen, der sætter pris på en god bøf og godt selskab. Invitér personen på en saftig bøf for 2, og nyd en dejlig aften i hinandens selskab. Vælg mellem flere caféer og restauranter i Danmark, og prøv deres velsmagende bøffer tilberedt præcis, som I vil have den. Et hyggeligt åndehul i den hektiske hverdag.

Dette oplevelsesgavekort er også en god gave til et par, der elsker at gå ud og spise, og som ønsker mere kvalitetstid sammen.

Find oplevelsen her: En god bøf for 2

 

Testkør en Ferrari

Ferrari

Fortjener én, som du holder af, en unik oplevelse, hvor der er fart over feltet?

Så har vi den rette gave – vores adrenalinfyldte oplevelse ‘Testkør en Ferrari, hvor personen vil få udlevet drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne. Personen vil få en uforglemmelig køreoplevelse i bilmærket, der samler luksus, fart og komfort.

Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Modtageren af gavekortet vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.

Find oplevelsen her: Testkør en Ferrari

 

Romantisk middag for 2

Romantisk middag

Overrask din kæreste med en romantisk middag for 2, hvor I kan nyde hinandens selskab og få et velfortjent åndehul i den hektiske hverdag.

Genfind den første forelskelse i stearinlysenes skær, mens I nyder en lækker middag bestående af 2-3 retter samt 1 glas vin. En perfekt mulighed for at opdage hinanden på ny, og slippe amorinerne løs. Oplevelsen er også oplagt at forære et par, der kunne bruge lidt ekstra kvalitetstid sammen!

Find oplevelsen her: Romantisk middag for 2

 

 

 Skøn massage

Skøn massage

Giv en pragtfuld massage, der giver øget velvære og livskvalitet.

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen.

Find oplevelsen her: Skøn massage

 

Miniferie for 2

Miniferie for 2

Skal du finde en gave til personen, som har alt? Så vælg en oplevelse, der skaber minder som denne skønne oplevelse ‘Miniferie for 2’.

Oplevelsen giver en velfortjent pause fra hverdagen, hvor man kan få slappet af og ladet op med ægte råhygge og dejlig mad. Det er både oplagt at give oplevelsen til et par eller til ens partner eller ven, så man sammen kan dele oplevelsen og trække stikket ud et par dage.

Find oplevelsen her: Miniferie for 2

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.