Ved du hvorfor?

Vet du hvorfor?

Ved du hvorfor?

Ved du hvorfor folk kører fast i hverdagens rutiner?
Det skræmmer os at træde udenfor rammerne, og hvorfor det? Vi er vanemennesker, vi tilpasser os hverdagens rutiner, vi ved hvordan det fungerer, og vi accepterer at det er sådan vores liv ser ud. Vi holder op med at spørge os selv hvorfor vi gør som vi gør, og lader alt køre som det plejer. Selvom vi inderst inde kan høre den lille stemme der prøver at få os til at bryde rutinerne. Inderst inde kan vi høre den lille stemme der prøver at få os til at bryde rutinerne. Og selvfølgelig skal man være tryk og tilfreds – men først når man prøver noget nyt, kan man være rigtig tilfreds. Vi tror på, at det er vigtigt at tage en chance, våge skindet og kaste sig ud i det der bringer os tættere på vores drømme.

Ved du hvorfor drømme forbliver drømme?
For mange af os bliver det ved drømmeriet – hverdagen kører, og nogle af vores drømme bliver skubbet i baggrunden og ender med at blive ved drømmen.

Ved du hvorfor GO DREAM startede?
Det er her GO DREAM kommer ind i billedet. Nicolai Bille Krogh startede GO DREAM for at få flere mennesker ud og opleve mere af livet. Så lige netop du kan udleve dine drømme. Vi tror på at oplevelser er en afgørende del vores liv. Det er det vi deler, det vi taler om, og det vi i sidste ende mindes.

Hos GO DREAM ønsker vi at alle skal have mulighed for at leve deres drømmeliv. Vi tror at en oplevelse kan være starten på lige netop det. Måske drømmer du om at eje din egen café? Et baristakursus kan være første skridt i den retning.

Vi har gjort det til vores mission at få flere til at opleve mere af livet. Spændende og unikke oplevelser kan inspirere dig til at turde opleve mere af livet.

Den er du vel med på?!

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.